Χρυσούλα
Σαατσόγλου-Παλιαδέλη

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΘ
ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης

Α.Π.Θ. pasok.gr Home of S & D Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Η Ομάδα της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και των Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με πρωτοβουλία της ευρωβουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Χρυσούλας Παλιαδέλη διοργάνωσε εκδήλωση-τηλεοπτική εκπομπή με θέμα «Το μέλλον της Ευρώπης» στις 29 Νοεμβρίου 2010.

Τη συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος κ. Κώστας Αργυρός με καλεσμένους στο στούντιο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τον Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ομάδας των ευρωβουλευτών του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Σταύρο Λαμπρινίδη, τον κ. Γιώργο Κουμουτσάκο, ευρωβουλευτή της Ν.Δ., τον ελληνικής καταγωγής κ. Γιώργο Χατζημαρκάκη, ευρωβουλευτή των Ελεύθερων Δημοκρατών της Γερμανίας, και τον Αναπληρωτή Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γιάννη Κουτσούκο. Στη συζήτηση συμμετείχαν μέσω δορυφορικής σύνδεσης ο Αναπληρωτής Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Τηλέμαχος Χυτήρης, καθώς και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γιώργος Πεταλωτής.

Στη συζήτηση συνεισέφεραν, μέσω δορυφορικών συνδέσεων και τηλεφωνικής επικοινωνίας, με τις καίριες ερωτήσεις τους δημοσιογράφοι από περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας μας. Με ιδιαίτερη χαρά φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή μαθητές από την Άνω Καλεντίνη της Άρτας αλλά και από την Κομοτηνή, την Καβάλα, τηνΟρεστειάδα, τη Δράμα και την Ξάνθη, που ήταν προσκεκλημένοι εκείνες τις μέρες στις Βρυξέλλες και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο από τους ευρωβουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Χρυσούλα Παλιαδέλη και Σταύρο Λαμπρινίδη. Με την παρουσία τους στο στούντιο αλλά κυρίως με τις ερωτήσεις τους προς τους καλεσμένους έδωσαν μια σύγχρονη και ζωντανή νότα στη συζήτηση.

μέλλον της Ευρώπης


Ministry of Web