Χρυσούλα
Σαατσόγλου-Παλιαδέλη

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΘ
ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης

Α.Π.Θ. pasok.gr Home of S & D Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010 η Χρυσούλα Παλιαδέλη επισκέφθηκε την 75η Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης και είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στον εντυπωσιακό χώρο του περιπτέρου του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, που αποτυπώνει τη δυναμική και τους συμβολισμούς που προκύπτουν από την ενοποίηση του πολιτισμού, του τουρισμού και της δημόσιας τηλεόρασης κάτω από ένα υπουργείο. Κεντρική ιδέα της διαμόρφωσής του είναι η έννοια του Πολιτιστικού Αρχιπελάγους, το οποίο διασχίζουν οι επισκέπτες μέσα από έντεκα νησίδες με διαφορετική θεματολογία.

Σε ζωντανή σύνδεση με το απογευματινό δελτίο ειδήσεων της ΕΤ3 η κ. Παλιαδέλη εξέφρασε τις εντυπώσεις της λέγοντας πως απαιτείται χρόνος για να καταλάβει κανείς καλά την ουσία της έκθεσης και να γνωρίσει τις πολλαπλές δράσεις του ΥΠ.ΠΟ.Τ. με τη βοήθεια σύγχρονων ηλεκτρονικών μέσων πληροφόρησης. Δήλωσε επίσης ικανοποίηση για το έργο της ηγεσίας του ΥΠ.ΠΟ.Τ. και ως προς την αλλαγή πορείας που ακολουθεί για την προβολή του σύγχρονου πολιτισμού.

Η Χρυσούλα Παλιαδέλη στο περίπτερο του ΥΠ.ΠΟ.Τ. της 75ης Δ.Ε.Θ. Η Χρυσούλα Παλιαδέλη στο περίπτερο του ΥΠ.ΠΟ.Τ. της 75ης Δ.Ε.Θ. Η Χρυσούλα Παλιαδέλη στο περίπτερο του ΥΠ.ΠΟ.Τ. της 75ης Δ.Ε.Θ. Η Χρυσούλα Παλιαδέλη στο περίπτερο του ΥΠ.ΠΟ.Τ. της 75ης Δ.Ε.Θ. Η Χρυσούλα Παλιαδέλη στο περίπτερο του ΥΠ.ΠΟ.Τ. της 75ης Δ.Ε.Θ.

75η Δ.Ε.Θ.


Ministry of Web